דבש ברפואה הסינית

Posted by: | Posted on: אוגוסט 10, 2017

יכולת הדבש לרפא פצעים ולטפל בזיהומים היא מדהימה בהחלט. אחוז המים בדבש היא בין 18 ל-20 אחוזים וכל השאר זה ויטמינים ומינרלים שחשובים לגוף ומביאים לו ערכים תזונתיים רבים. עם זאת, לא הרבה יודעים שהדבש הוא חשוב גם ברפואה הסינית המסורתית.

היכולות של הדבש

ברפואה הסינית, דבש ידוע כ'פנג מי' ויש לו יכולות ריפוי מעולות לחלקים רבים בגוף בעיקרם – הטחול, המעי הגס ואיברי הנשימה והריאות. לכן אנשים רבים משתמשים בדבש לבעיות רבות הקשורות לאיברים אלו, כמו למשל לבעיות של עצירות או בעיות של שיעולים ובעיות בגרון. אנחנו רגילים לאכול מעט דבש עם תה כשכואב לנו הגרון או להיעזר ביכולות הטובות שלו לבעיות עיכול, אך באופן מפתיע הדבש מרפא גם בשימוש חיצוני כאשר יש לנו פצעים וזיהומים. הוא אף עוזר להתגבר על פצעים שעלולים להשאיר צלקות ומפחית את הסיכוי שתישאר צלקת לאחר הפציעה.

יתרונות הדבש ברפואה הסינית

אנחנו יכולים להכין רשימה ארוכה של יתרונות הדבש ברפואה הסינית המסורתית ובאופן כללי לבריאות. נוגדי החמצון שבו, הסוכרים הבריאים שיש בו, והעובדה שהוא יכול לחזק אנשים ולרפא אותם ממצבים קשים מאוד של תשישות או עצירות כרונית – שדברים אחרים לא הצליחו לעזור, כולל פתרונות טבעיים ותזונתיים שבדרך כלל מומלצים.

במידה ואתם נתקלים בבעיות מסוימות וממליצים לכם על דבש, תדעו שיש סיבה לכך. ברפואה הסינית וגם אצל מומחי תזונה ברפואה המערבית הדבש משחק תפקיד ומומלץ לנצל את היכולות שלו כדי לשפר את הבריאות שלכם. בהצלחה!





Comments are Closed

דילוג לתוכן